Er heeft zich een fout voorgedaan. Excuses voor het ongemak.
Hulp nodig bij uw reservering? Heeft u vragen over het maken van uw online reservering of wilt u graag telefonisch geholpen worden? Neem dan contact op met onze receptie:
Disclaimer 1) Het onderstaande is van toepassing op de website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
2) Het hotel spant zich er voor in de inhoud van de website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.
3) Het hotel kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie op deze website.
4) Het hotel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van de informatie op deze website.
5) Alle rechten zijn voorbehouden aan het hotel, tenzij anders vermeld.
6) Het hotel mag alle teksten binnen deze website verwijderen zonder voorafgaande aankondiging.
7) Het hotel behoudt zich het recht voor deze disclaimer zonder aankondiging te wijzigen.
Algemene voorwaarden Op onze reserveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U kunt deze UVH-voorwaarden in PDF-formaat downloaden en bekijken. Hiervoor heeft u het gratis te downloaden programma Adobe Reader nodig.
Privacybeleid Wij respecteren en beschermen de privacy van al onze bezoekers op onze websites. Wanneer u op één van onze sites een reservering maakt, worden verschillende persoonsgegevens gevraagd. In deze privacyverklaring wordt u uitgelegd wat wij met deze gegevens doen en waarvoor wij deze gegevens nodig hebben.

Op het moment dat u gegevens invult op onze site en deze naar ons verstuurt, bevindt u zich op een beveiligde server waardoor alle overdrachten versleuteld verlopen via SSL technologie (certificaat van Comodo Internet Security).

Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt voor commerciële doeleinden. Wij behouden ons het recht voor, om uw persoonlijke gegevens te gebruiken en te verstrekken aan bepaalde derden, waaronder leden van onze eigen groep, en eventuele professionele adviseurs. Dit om de dienstverlening van onze websites te verbeteren en om een beter inzicht te krijgen op het surfgedrag van bezoekers op onze websites.

Welke gegevens verzamelen wij?
Ten eerste worden uw persoonlijke gegevens gevraagd, zoals uw naam, adres, telefoon en e-mailadres. Deze gegevens hebben wij nodig om een reservering voor u in een hotel te maken. Deze gegevens worden ook op onze servers opgeslagen.
Ten tweede kunnen uw creditcardgegevens worden gevraagd. Dit is noodzakelijk om uw reservering te kunnen garanderen in het hotel. Zonder deze creditcardgarantie kan het hotel de reservering niet aanvaarden. Deze gegevens worden slechts gedurende het invullen door u en tijdens het verzenden door ons bewaard. Als eenmaal de reserveringsbevestiging naar het hotel is verstuurd, dan zullen uw creditcardgegevens van ons systeem verwijderd worden.

Cookies:
Om onze dienstverlening te optimaliseren worden in beperkte mate cookies op uw computer geplaatst, dit om ervoor te zorgen dat u bij herhaaldelijk bezoek aan onze website niet steeds dezelfde informatie dient in te vullen of dient te ontvangen (bijvoorbeeld de te gebruiken taal.)

Wanneer versturen wij u een e-mail?
Wij versturen u een reserveringsbevestiging per e-mail wanneer u een reservering maakt. Ook als u een annulering maakt zal u van ons een e-mail ontvangen.
Na verblijf in het hotel is het mogelijk dat wij u een e-mail sturen met daarin de vraag of u uw mening wilt geven over het hotel. Dit dient om andere bezoekers een beter beeld te geven over het hotel. Wij stellen uw mening zeer op prijs. Wij kunnen u ook een nieuwsbrief met aanbiedingen en andere informatie sturen. U kunt zich uiteraard uitschrijven voor dergelijke nieuwsbrief; hiertoe vindt u een link onderaan de e-mail waarmee u zich van onze mailinglist kunt verwijderen.

© 2013 SmartHOTEL B.V.